Products

About us

A Foodbox Kft. 100% magyar tulajdonban lévő cég, melyet a vendéglátás, az élelmiszeripar és kereskedelem területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező elhívatott vállalkozók alapítottak.

A gyártás a 2017. szeptemberében megnyitott ultramodern vértesszőlősi üzemben zajlik, ahol a legkorszerűbb élelmiszeripari technológiát alkalmazunk, mely egyszerre biztosítja a termékek magas minőségét, és lehetővé teszi a speciális igényű glutén- illetve laktózmentes termékek gyártását.

Legújabb fejlesztésünk a Foodbox FITT tálcás ételek, melyeket az egészségtudatos táplálkozás iránt elkötelezett fogyasztóink számára fejlesztettük ki, választékunkat ebben a kategóriában is folyamatosan bővítjük.

Because it is healthy

ENG: Nem kötünk kompromisszumot – termékeink mindig friss, válogatott, természetes alapanyagokból készülnek.

Annak érdekében, hogy megőrizzük termékeink magas minőségét és természetességét, nem használunk adalékanyagokat, antioxidánsokat, tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat.

Az egyedileg kidolgozott kíméletes hőkezelési eljárásnak köszönhetően a Foodbox termékekre 15 nap eltarthatósági időt garantálunk.

A legkorszerűbb gyártástechnológiának és a szigorú minőségbiztosítási rendszernek köszönhetően üzemünk glutén- és laktózmentes termékek gyártására is alkalmas.

Mindenre kiterjedő és pontosan szabályozott gyártási technológiánk előírja az alapanyag beszerzést, tárolást, előkészítést, a főzési, ételkészítési folyamatot, a tálalást, a fóliazárást, a hőkezelési folyamatot, a hűtést-tárolást, egyedi és gyűjtőcsomagolást, és a kiszállítást.

Minden felhasznált alapanyagunk esetében a beszállítókat ellenőrizzük és minősítjük.

Az alapanyagokról a gyártóktól termékspecifikációkat kérünk be, melyben igazolják a minőséget, az allergén-, a GMO-, és az adalékanyag-mentességet. Húsok esetében kizárólag bőr nélküli alapanyagot használunk föl. Rizs felhasználásával készült ételeinknél kizárólag a legmagasabb minőségű „Jázmin” rizst használjuk. Tészta felhasználásával készült ételeink esetében a legkiválóbb minőségű olasz import tésztát használjuk, mely nem tartalmaz tojást (durum tészta). Valamennyi allergén összetevőt kiemelt betűtípussal jelöljük. • Ételféleségenként eltérő az allergén tartalom. • Tésztatartalmú ételek: búzaliszt (glutén). Tésztáink tojást nem tartalmaznak. • Tej és tejalapú összetevőt tartalmazó ételek: kazein, laktóz • Szójatartalmú ételek: szója • Gyártástechnológiánk biztosítja a keresztallergén szennyeződés elkerülését. Termékeink hosszú eltarthatósági idejét hőkezeléssel érjük el, nem használunk tartósítószereket.
More

Contact

Foodbox Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely
2837 Vértesszőlős, József Attila utca 43.

Levelezési cím
2837 Vértesszőlős, József Attila utca 43.

Cégjegyzék szám: 11 09 027389
Adószám: 23398362-2-11

Ügyfélszolgálat
webshop@foodbox.hu
+36 (1) 700 44 16, munkanapokon 9:00-15:00 között


    Security question*: